kers&sterk • Marktstraat 5 • 2411 BE • Bodegraven • post@kersensterk.nl

Wie zijn wij

Wij vertalen ‘volwassen onderwerpen’ in kindertaal. Wij zijn moeders van ieder drie kinderen met een eigen manier hebben in het opvoeden van onze kinderen. Ook de lessen die wij zelf aan en van onze kinderen leren zijn vertaald in onze producten.
Wij geloven dat als je jezelf bent, je tot veel toe in staat bent. Waar je ook vandaan komt en wie je ook bent. Dat is de basis onze verhalen, of het nou over een beestje gaat of over een elfje. Geïnspireerd door het werk van Alan Seale hebben wij Vlindertaal en Het Geheim van het Elfje ontwikkeld. Ons werk en onze blik op de wereld heeft ons verbonden. Samen zijn wij kers&sterk.

 


'Kinderen leren om vanuit hun talent een bijdrage te leveren

aan de wereld, dat vinden wij belangrijk.'

 

Volwassen onderwerpen in kindertaal

Wij zijn ervaringsdeskundigen en kunnen ‘volwassen onderwerpen’, zoals talenten, perfectionisme en liefde of afscheid nemen, goed in kindertaal vertalen. Wij zijn moeders van ieder drie kinderen die een eigen manier hebben in het grootbrengen van onze kinderen. Ons werk en onze blik op de wereld heeft ons verbonden en geleid tot kers&sterk.

Wij wensen je een mooie vlucht toe!
Barbara & Matthja

 

 

Barbara

Barbara is programmadirecteur van Voeding Leeft en ontwikkelt leefstijlprogramma’s.

'Ik hou van beweging en de dynamiek van het leven. Als je durft een stap te zetten, dan is balans overal te vinden, ook als het moeilijk is. Ik laat anderen zien dat er ook andere wegen zijn dan het gebaande pad. Door met nieuwe ogen te kijken inspireer ik anderen. Het helpt hen de juiste keuzes te maken. te doen wat energie geeft en zo een bijdrage te leveren aan een wereld die wel werkt.'

Matthja

Matthja is grafisch vormgever en heeft een voorliefde voor het groen in alle facetten.

'Het liefst ben ik de hele dag buiten. Buiten zie je zo veel meer. De schoonheid van de natuur is onbeschrijfelijk. De natuur inspireert mij, het geeft mij rust, geeft lucht en maakt dingen helder. Dat gevoel van ruimte en structuur wil ik als vormgever dichterbij brengen met mijn creaties, waaronder onze boeken en kaarten.'

kers&sterk • Marktstraat 5 • 2411 BE • Bodegraven • post@kersensterk.nl


Marktstraat 5
2411 BE
Bodegraven
post@kersensterk.nl